Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Parkenmaand: Zondagmiddagconcert bij de Blijde Wei

Tijdens parkenmaand 2020 kan je op zondagmiddag 13 september komen genieten van een zondagmiddagconcert bij Kinderboerderij De Blijde Wei. Deze zondag  speelt TenSea. TenSea speelt lichte muziek van de jaren ’50 tot nu . Het concert is georganiseerd door Werkgroep Ommoordse veld Open&Groen.  De toegang is gratis, de concerten zijn een bewonersinitiatief en worden mogelijk gemaakt door financiële steun van de gebiedscommissie Prins Alexander.

Corona regels

Er zijn 150 stoelen, dat is het maximumaantal bezoekers. Er zijn geen staanplaatsen. Werkgroep Het Ommoordse Veld vragen het publiek om de coronamaatregelen in acht te nemen, en thuis te blijven bij klachten die gerelateerd kunnen zijn aan Covid-19. Het deel van de Blijde Wei waar het concert is, wordt tijdens het concert afgesloten voor andere bezoekers. De stoelen worden voor mensen die aangeven uit één huishouden te komen naast elkaar gezet, en voor het overige op 1,5 m afstand. Om dat te garanderen hebben ze enkele meetstokken. Het is niet de bedoeling op eigen initiatief met stoelen te gaan slepen, dit kan alleen met toestemming van één van de vrijwilligers. De werkgroep houdt met voldoende vrijwilligers (min. 5) toezicht op het goede verloop.
Met deze maatregelen hopen ze ervoor te zorgen dat men het concert veilig kan bezoeken, en rekenen op ieders medewerking.

Praktische informatie

  • Adres: kinderboerderij de Blijde Wei (Natuurstad), te bereiken via President Wilsonweg en Kikkerpad
  • Kosten: gratis, maar i.v.m. coronamaatregelen wel reserveren.
  • Reserveren: via ommoordseveld@upcmail.nl.
  •  Eventueel telefonisch reserveren op 010-2201060.  ( email heeft de voorkeur)
  • Als er voor meerdere personen tegelijk gereserveerd wordt, moet men doorgeven of men naast elkaar wil zitten (één huishouden) of op 1,5 m afstand. Men krijgt een nummer dat bij binnenkomst gemeld moet worden, en worden afgevinkt op de lijst.
  • Als er mensen komen die zich niet hebben aangemeld, en er is nog plaats dan mogen ze naar binnen met achterlating van hun gegevens.
  • Meer info op ommoordseveld.blogspot.com

Parkenmaand 2020

Dit jaar is er weer een Rotterdamse Parkenmaand! De hele maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementjes in, of vanuit de mooie parken in onze stad.  Op zondag 6 september spreken de Gebroeders Groen de jaarlijkse GROENREDE(N) uit (13.00 uur Heemraadssingel).

Ga HIER naar het overzicht van het volledige programma van Parkenmaand en vind daar ook de link naar alle tickets ( wanneer je klikt op meer info)

september 13 2020

Details

Datum 13 september 2020
Tijd 15:00
Kosten PAYL
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Kinderboerderij de Blijde Wei

Bergse Linker Rottekade 435
Rotterdam, Zuid-Holland 3069 LV Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen
Phone: 010 - 220 10 60
Email:
Website: Visit Organizer Website