Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Parkenmaand: Mini Kruidenworkshop in de Spoortuin

De herfst is begonnen en om gezond te zijn en te blijven is goede voeding een belangrijke bouwsteen. Wilde kruiden kunnen je daarbij ondersteunen. En des te leuker: het groeit en bloeit gewoon bij ons om de hoek, zelfs als je middenin de stad woont. Dat maakt het makkelijk, inspirerend en voordelig om mee aan de slag te gaan.

Kruidenkennis

In deze mini kruidenworkshop neemt Saadet van Noppen, arts en orthomoleculair therapeut, de Spoortuin als vertrekpunt. Wat groeit daar en welke waarde kan dat voor jou hebben? Kom leren, stel je vragen en maak zelf een eenvoudig product om gezond de herfst mee in te gaan.

De spoortuin

De Spoortuin is een ruige, groene plek op het voormalig spooremplacement. Het is bevochten door bewoners en omgetoverd tot een levendige plek met moestuintjes, wilde stadsnatuur en een gezellig ‘clubhuis’.  Deze workshop is een samenwerking met Groen Doen en de Parkenmaand.

Parkenmaand 2020

Ook dit jaar is er weer een Rotterdamse Parkenmaand! De hele maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementjes in, of vanuit de mooie parken in onze stad. Op zondag 6 september spreken de Gebroeders Groen de jaarlijkse GROENREDE(N) uit (13.00 uur Heemraadssingel).

Ga HIER naar het overzicht van het volledige programma van Parkenmaand, want er is nog veel meer leuks te doen voor kleine prijzen of gratis. En Coronaproof!

september 21 2020

Details

Datum 21 september 2020
Tijd 19:30 - 20:30
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Spoortuin

Essenburgsingel 48
Rotterdam, Zuid - Holland 3021 AR Nederland

Visit Venue Website

Organisator

Parkenmaand
Phone: 010 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website