Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Paradijswandeling Shinrin-yoku in Het Park

Ervaar het ontspannende effect van de natuur in de stad tijdens de Paradijs Wandeling in Het Park bij de Euromast. Elke seizoen staat een zintuig centraal. September is de overgang van de nazomer naar de herfst. Je gaat spelen met smaak en geur. Wat hebben die met elkaar te maken? Kun je de natuur proeven?

Lichaam en geest in balans

Paradijs Wandelingen is gebaseerd op de uitgangspunten van ‘shinrin-yoku’: een vertragende wandeling in de natuur waarbij je al je zintuigen inzet om de natuur van dichtbij te ervaren. Tijdens een Paradijs Wandeling krijg je oefeningen aangereikt om je zintuiglijke ervaring te versterken.
Shinrin-yoku, Japans voor bosbaden, wint ook in Europa steeds meer terrein. Een onderdompeling in de natuur kan het immuunsysteem versterken, stress tegengaan en het gevoel van welzijn een boost geven.

Gezond in de stad

Om dat effect te bereiken hoef je niet naar het bos, dat kan ook in de stedelijke natuur. Paradijs Wandelingen maakt de ervaring van een bosbad mogelijk in de groene oases van de stad.

Doe je mee?

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je mee op onderzoek? Samen op avontuur?

Alle praktische informatie op een rij

  • Paradijs Wandeling Euromastpark Rotterdam: € 20,- euro voor 2 uur (incl. thee)
  • Georganiseerd door Khing Njoo en Angela Evenhuis van Paradijswandeling.
  • Aanmelden:  stuur een mail aan: paradijswandelingen@gmail.com
  • Bij slecht weer prikken ze een nieuwe datum
  • (!) Coronavirus: genoemde data zijn onder voorbehoud van de actuele ontwikkelingen en kunnen wijzigen. Diegenen die zich aanmelden, brengen ze tijdig op de hoogte van eventuele wijzigingen.
  • Dit evenement valt binnen de Rotterdamse Parkenmaand.  Ga hier naartoe voor een overzicht van alle evenementen in de Rotterdamse parken: www.parkenmaand.nl
september 16 2020

Venue

Park bij de Euromast

Westzeedijk/ GR, Parkkade
Rotterdam, Zuid - Holland 3016 Nederland

Visit Venue Website

Organisator

paradijswandelingen
Email:
Website: Visit Organizer Website