Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Groene geluks wandeling tijdens de Parkenmaand

Met gelukskunstenaar Misja Immink en bewoners van het woonzorgcentrum rollen we het groene geluk in het Heemraadspark tegemoet.

HIER <<< aanmelden als (rolstoel)begeleider of deelnemer.

Een rollende droom

Rotterdammers, jong en oud, in allerlei kleuren, samen op zoek naar nieuwe soorten geluk: gelukskaravanen van ouderen, scholieren en vrijwilligers bekijken de omgeving door een gelukswandelaarsbril; de vreugde van de ontdekking wordt gedeeld en al pratend en verwonderend vinden ze het geluk én elkaar. Buiten. Op straat. Verbinding door verwondering.

Missie

Dit initiatief is gestart om ouderen, vrijwilligers en scholieren in contact met elkaar te brengen, samen meer te laten genieten van de buitenlucht en hen cultureel te verrijken. Tijdens de gelukswandeling prikkelen we de nieuwsgierigheid en kijken we op een bijzondere manier naar de omgeving waarbij we elkaar op luchtige wijze beter leren kennen en begrijpen. In deze betoverende ruimte vinden ook mooie ontmoetingen met buurtgenoten plaats waarbij de straat dient als theater en de buurt in een openluchtmuseum verandert. Het gewone toont zich buitengewoon en tegelijkertijd wordt de sociale band versterkt.** Verbinding door verwondering.**

Gelukswandelingen

Meer informatie op: www.gelukswandeling.nl

 

september 16 2020

Venue

Laurens Delfshaven

Mathenesserlaan 500
Rotterdam, Zuid-Holland 3023 HL Nederland

+ Google Maps