Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Parkenmaand: Plantenverhalen in Tuin de Bajonet

Wat is er mooier dan onze aandacht te richten op alles wat groeit en bloeit? Het kan hoop geven, troosten, onze verwondering en levensvreugde vergroten. Annet Breure van Plantenverhalen neemt je mee in de verhalen van bloemen en planten. Mondeling overgeleverd van generatie op generatie en vol passie herverteld. De planten krijgen zo meer diepgang, een ‘gezicht’. Leer ze kennen op een andere manier, hun geschiedenis, symboliek en gebruik. Hun rol in onze cultuur. Luister, ruik en proef. HIER te boeken (gratis).

Tuin De Bajonet

De tuin is een kleurrijke oase verscholen tussen de huizenblokken in het Oude Westen. Weeldige bloemperken, een kruidentuin, gezellige plekjes om te zitten en een comfortabel tuinhuis voor binnen activiteiten. Allemaal met liefde opgezet en onderhouden door omwonenden.

  • Gratis toegang,
  • max deelnemers: 15
  • Deze activiteit is een samenwerking tussen Groen Doen en de Parkenmaand.

Parkenmaand 2020

Ook dit jaar is er weer een Rotterdamse Parkenmaand! De hele maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementjes in, of vanuit de mooie parken in onze stad. Op zondag 6 september spreken de Gebroeders Groen de jaarlijkse GROENREDE(N) uit (13.00 uur Heemraadssingel).

Ga HIER naar het overzicht van het volledige programma van Parkenmaand, want er is nog veel meer leuks te doen voor kleine prijzen of gratis. En Coronaproof!

september 26 2020

Details

Datum 26 september
Tijd 11:00 - 12:30
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Tuin de Bajonet

Bajonetstraat 161
Rotterdam, Zuid-Holland 3014 ZE Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Parkenmaand
Phone: 010 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website