Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Recycling Go 2017

De vakbeurs met focus op het aanspreken en stimuleren van circulaire economie.

Hét centrum van de Benelux voor de recyclingbranche 

Voor het achtste jaar op rij wordt vakbeurs Recycling georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem. Nederland is een van de toonaangevende landen op het gebied van recycling. Qua afvalpreventie, hergebruik en recycling behoort Nederland tot de top-5 in Europa. Daar mogen we trots op zijn. Mede daardoor staat de vakbeurs wederom garant voor een breed platform; van leveranciers van vernuftige onderdelen tot producenten van omvangrijke recyclinginstallaties staan voor u klaar om u te informeren over de laatste ontwikkelingen.

Deelnemende exposanten zijn werkzaam in de recycling van papier, karton, kunststof, rubber, schroot, autodemontage, non ferro metaal, glas en textiel. Bent u werkzaam op het gebied van inzameling, verwerking en recycling van afval of werkzaam in de bouw- en sloopsector? Dan bent u bij vakbeurs Recycling op het juiste adres. Met elkaar versterken we de sector!

Thema’s en onderwerpen
Onderwerpen als circulaire economie, ketensamenwerking, wet- en regelgeving, innovaties en ontwikkelingen passeren de revue. Extra aandacht gaat uit naar het thema’s Reduce, Re-use en Recycling. BRBS Recycling organiseert het Recylingsympiosium op de woensdagochtend tijdens Recycling, waarna branchegerichte deelnemers de beursvloer betreden. Tevens verwelkomt de beursorganisatie een delegatie van twintig Ghanese bedrijven. Zij zijn actief in de afvalsector en op zoek naar beschikbare technologie en expertise in Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Beleving op de beursvloer
U kunt een uitgestippelde Must-see Route met innovaties van exposanten volgen en op het beste innovatieve product stemmen voor de Innovation Award. Bekijk welke interessante startende bedrijven hun intrede doen in de markt op het start-up paviljoen of volg rijke kennissessies. Daarnaast is er speciaal voor bedrijven uit de bouw- en sloopsector de Bouw- en Sloop Area en organiseert Troostwijk net als voorgaande jaren een online veiling met o.a. recyclingmachines.

Belangrijke partners
Om aansluiting te houden met de recyclingmarkt hebben we een adviescommissie in het leven geroepen. De commissieleden, onder andere de exposanten Van der Spek, Van Werven en BinBang, brancheorganisatie BRBS Recycling en mediapartner Eisma, ondersteunen ons met marktinformatie en het concept.

oktober 24 2017

Details

Datum 24 oktober 2017
Tijd 13:00 - 21:00
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €20
Evenement Categorieën:
Evenement Tags:, ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Evenementhal Gorinchem

Franklinweg 2
Gorinchem, Zuid - Holland 4207 HZ Nederland

+ Google Maps

Phone:

+31 (0) 183 680 680

Visit Venue Website

Organisator

Evenementhal Gorinchem
Phone: +31 (0) 183 680 680
Email:
Website Visit Organizer Website