Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Kaboutertocht in de duinen

Stichting Het Zuid-Hollands landschap organiseert van zaterdag 14 oktober t/m zondag 29 oktober leuke kaboutertochten voor de kinderen. Compleet met kabouterpuntmuts en rode wangen krijgen de kinderen een kabouterspeurtocht mee en gaan ze met hun ouders op stap.

Bij het bezoekerscentrum Tennellaplas worden de kleinste bezoekers omgetoverd tot kleine kabouters. Met de speurtocht onder de arm en een groene verzameltas van het Zuid-Hollands landschap wandelen de gezinnen het bospad op door de duinen van Voorne.

Struinen door de duinen en banjeren door de bossen! Op het bospad vind je de allermooiste herfstbladeren, takken en dennenappels die mooi verzameld kunnen worden in de tas. Met de leuke opdrachtjes en vragen wandel je ongeveer 3 kilometer. Rennen door de herfstbladeren, klauteren over de herfsttakken, op zoek naar de allermooiste paddenstoelen en genieten van de pracht van de herfst.

Binnen bij het bezoekerscentrum staat een herfstknutseltafel klaar, waar de kinderen met hun gevonden bladeren nog wat moois kunnen maken. Natuurlijk liggen er ook andere leuke herfstknutsels klaar. Kinderen krijgen in het bezoekerscentrum een glaasje drinken met wat lekkers.

Kinderen betalen € 4,50, ouders wandelen gratis mee. Meer informatie op www.zhl.nl/kabouter. Bezoekerscentrum Tenellaplas is in de herfstvakantie dagelijks geopend vanaf 10.00 – 16.30 uur. (op maandag vanaf 13.00 uur geopend)

oktober 14 2017

Details

Datum 14 oktober 2017
Tijd 10:00 - 16:30
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €4,5
Evenement Categorieën: ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Tenellaplas

Duinstraat 12a
Rockanje, Zuid - Holland 3235 NK Nederland

+ Google Maps

Phone:

(0181) 48 39 09

Visit Venue Website

Organisator

Zuid Holland Landschap
Phone: 010 272 22 22
Website Visit Organizer Website